Party: YUMMY PARTY – HNNY, David Günther, Haidl & Lindstrøm, Tereza & Emma (Ladyfest)

> >
YUMMY PARTY – HNNY, David Günther, Haidl & Lindstrøm, Tereza & Emma (Ladyfest)

Club: Babel Malmö

Upcoming: 57
Date: 24.10.2014 23:30
Address: Spångatan 38, Malmö, Sweden | show on the map »

Attend »

Party pictures

You will be the first one to know when pictures are uploaded!

Party: YUMMY PARTY – HNNY, David Günther, Haidl & Lindstrøm, Tereza & Emma (Ladyfest)

När Haidl & Lindstrøm fick veta att favoriten HNNY skulle starta eget bolag var Malmö-utgåvan av födelsedagskalaset kittad på två röda. Att Yummy, som labeln heter, dessutom är startad ihop med bästa barndomsvännerna Sara och Rickard, och till råga på allt ger ut tre helt fantastiska låtar på första officiella släppet, ger inte direkt färre anledningar att fira.
_____________

VAD: YUMMY PARTY – HNNY (SE), David Günther (SE)
NÄR: Fredag 24 oktober 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38 i Malmö
KYRKAN: HNNY, David Günther, Haidl & Lindstrøm
BAREN: Tereza & Emma (Ladyfest)
ENTRÉ: 60 kr innan midnatt, sedan 100 kr. Student 80 kr.
ÅLDER: 18 år
_____________

Därför har de alla gått ihop för en fest i mumsighetens tecken, med HNNY, David Günther (som Yummy ger ut senare i vinter) och Haidl & Lindstrøm bakom spelarna i kyrkan, medan Ladyfest Malmös Tereza och Emma styr kosan i baren.

Shante shante shante!

HNNY
Den glada pojkvaskern med stickade tröjor som helst spelar musik i strumplästen, och vars namn med fördel uttalas som honung på engelska, har under de senaste åren sprutat ur sig musik på bland annat Studio Barnhus, Puss och Let’s Play House. Nyheten om att Johan Cederberg skulle starta eget ihop med barndomsvännerna Sara Brolin och Rickard Eklund följdes snart av det 15 minuter långa smygsläppet ”Surf Dude”, som finns ute på Yummy nu.
https://soundcloud.com/hnny/

DAVID GÜNTHER
Denna långa, vackra man har under de senaste åren spelat skivor på de flesta av Stockholms klubbar, var tidigare en av drivkrafterna bakom Bananarama på 2.35:1, och har under sommaren huserat på F12-klubben Lemonad LRG. I höst händer det grejer, och lagom till första snön släpper David en helt magisk låt på Yummy.
https://soundcloud.com/davidgunther/

HAIDL & LINDSTRØM
Med en fot i Stockholm och den andra i Köpenhamn har Kajsa och Kajsa riggat fester och spridit happiness på stans dansgolv under flera år. Tidigare hade de en trevlig bistroklubb på Moriskan, och har du inte stött på dem där så har du säkerligen haffat ett av deras mixtapes eller festat på någon av deras andra klubbspelningar runt om i regionen. När duon väljer musik blir det alltid nya fynd och gamla klenoder ur den gemensamma musikskatten med house, disco och techno.
https://soundcloud.com/haidl_lindstrom/

TEREZA & EMMA + MALIN NORDSTRÖM
I baren teamar Ladyfest Malmös Tereza och Emma upp med Malin Nordström (chefredaktör mintmag.se, grundare Ladyfest Göteborg) och med sina hopslagna (oslagbara!) musiksamlingar samt genialiska låtbytarskills ger de sina bästa och mesta hits. Gör dig redo för dance dance dance, och lite sweet lovin’ till alla de fantastiska queens (och några till) som vi alla älskar så mycket!
http://www.ladyfest.se/malmo/

Vi ses!
/Kajsa, Kajsa, Johan, David, Sara, Tereza & Emma

Invited: Alex Esser, Jessica Blohmé, Martin Pettersson Malmsjö, Kristofer Bergh, Stefan Borglycke, Pierre Zalas, Gilda Johanna Naumanen, Özgür Kurtoglu, Martin Appel, Maisa Dabus, Kalle Röd, Oscar Berggren, Kajsa Haidl, Sara Brolin, Sanna Berg, Danina Mahmutović, Christoffer Sawicki, Paolo Iskra, Elin Silversaga, Anders Ekenstierna, Hedvig Christiansson show more »